• Waardevolle
  nieuwe
  contactpersonen

 • Boeiend
  en
  inspirerend

 • Verbreed je blik op organisaties
  én op jezelf!

 • Een heel interessante ervaring!

Gemeente Zwolle

Welkom bij Zwolle

Dit zijn wij

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 130.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op.

Kleine en grote opgaven

In Zwolle zorgen we voor elkaar en zijn we er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe. De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken.
Wil je ook meehelpen aan onze opgaven voor de stad? Kijk op www.werkenvoorzwolle.nl alle vacatures.

Welke functies komen in aanmerking?

Bij Zwolle doen alle ambtenaren mee met Jouw uitwisseling. In onze functielijst zie je hoe we georganiseerd zijn en vind je de functies die in aanmerking komen.
Heb je nog vragen? Mail deze dan naar Marlot Havelaar via jouwuitwisseling@zwolle.nl.

Interesse in een uitwisseling met ons?

Vul het formulier in en geef een korte motivatie waarom je nieuwsgierig bent naar het werk van onze collega’s. Vervolgens ontvang je een bevestiging per e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.